HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j


Overige Specialiteiten

Informatie avond Huizenaar Academie

Beste student, ouders en/of begeleiders

Elk schooljaar start bij de Huizenaar Academie de rijks erkende particuliere opleiding tot Kapper niveau 2 en Allround Kapper niveau 3. Dit betekent dat leerlingen die bij ons starten een landelijk Rijks erkend diploma kunnen behalen tot Kapper 2e niveau en Allround Kapper 3e niveau. Dit is een fantastische kans voor jonge getalenteerde kappers om op een heel praktijk ingestelde opleiding hun loopbaan en dus ook hun werkzaamheden binnen een kapsalon stapje voor stapje op te bouwen.

Bij het volgen van onze BBL leerweg is het wel van belang dat de leerlingen een arbeidscontract hebben van minimaal 24 uur, dit is een voorwaarde om deel te kunnen nemen aan het examen dat ná het tweede en eventueel het derde jaar wordt afgenomen.

De vaktechnische theoretische en voornamelijk praktische lessen worden verzorgd door de Technische Trainers van de Huizenaar Groep. Met hun ruime praktijkervaring leiden zij de leerlingen professioneel op tot een bekwaam Allround Kapper.

De lessen Nederlands en rekenen worden gedoceerd in samenwerking met leraren van ORGB.
ORGB staat voor “organisatie in balans” en ondersteunt bij de theorielessen maar ook bij de aanvragen en het regelen van de landelijke examens. De lesdagen bestaan uit twee dagdelen gedurende één dag, zodat de overige dagen overblijven voor de stage in een kapsalon welke geregistreerd staat als “Erkend Leerbedrijf”.

Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met Nicole Blom: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij hebben onze informatie avond op:
Maandag 4 maart

Klik voor aanmelden op deze link 

 

geslaagd banner

 

 

HK kort j HH kort j HS kort j HA kort j